Vinted wat als de verkoper het pakket NIET verzendt? [Opgelost 2023]

Zoek uit wat de gevolgen zijn voor de klant als de verkoper de door jou geplaatste bestelling niet verzendt om al je twijfels weg te nemen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.
wat gebeurt er als de verkoper het vinted pakket niet verstuurt

Als het gaat om kopen bij Vinted, als we de kleine nuances die het platform heeft niet begrijpen, is het complex om te kopen en verkopen, dus met oefenen zul je leren hoe je de problemen die zich voordoen oplost.

In dit geval moet u weten dat er veel verkopers zijn die geen bestellingen verzenden, velen omdat ze het druk hebben, anderen omdat ze geen aandacht besteden aan Vinted en anderen om welke reden dan ook die klanten echt boos kunnen maken en daarom is het interessant dat je weet wat er gaat gebeuren en dat de verkoper de bestelling niet verzendt.

Wat gebeurt er als de verkoper het pakket niet in Vinted verstuurt?

De verkoper in Vinted heeft 5 werkdagen om de bestelling te verzenden, maar het feit dat de verkoper het label downloadt, betekent niet dat hij de bestelling heeft verzonden of gaat verzenden.

Wanneer de verkoper de bestelling verzendt, wordt er een melding weergegeven in de chat tussen de klant en de verkoper en wordt de verzending bevestigd.

Maar u bent zeker geïnteresseerd in wat er gebeurt als de verkoper het pakket niet verzendt en er zijn drie verschillende redenen die dit veroorzaken:

 • Verkopersfout in Vinted

  Als de verkoper 5 werkdagen heeft om uw bestelling automatisch te verzenden, wordt de bestelling geannuleerd en wordt het geld teruggestort naar de klant.

  In dit geval, als het product u erg interesseert, kunt u met de verkoper praten om het naar u te sturen, hem vragen of hij een probleem heeft gehad en het niet heeft kunnen verzenden, het opnieuw kopen en hij zal stuur het naar je.

 • Verstuur fout in Vinted

  Een andere optie is dat de verkoper de verzending heeft gedaan, maar de melding niet is verschenen in de chat tussen de klant en de verkoper. In dit geval is het raadzaam om binnen 5 dagen nadat de klant de aankoop heeft gedaan, de verkoper te vragen of er iets gebeurt, want het kan een computerfout zijn, en zo ja, de verkoper heeft de bestelling verzonden en is niet op de hoogte gesteld in de chat, moet de verkoper handmatig klikken om te bevestigen dat hij de bestelling heeft verzonden door op de knop "Verzonden" te klikken die voor de verkoper verschijnt.

 • Klantfout in Vinted

  Hoewel het u ongelooflijk lijkt, zijn er klanten die de verkeerde klant hebben gemaakt en de bestelling bij iemand anders hebben geplaatst of zelfs niet hebben gedaan en ze dachten dat de verkoper hen de bestelling niet had verzonden.

  Daarom is het belangrijk dat u nagaat bij welke verkoper u heeft besteld om niet in deze fout te vallen.

Problemen als de verkoper de bestelling niet in Vinted verstuurt

In ieder geval moet je weten dat als je een klant bent en de verkoper de bestelling niet verzendt, Vinted de verkoper beschermt en zelfs als hij het heeft verzonden en de fout van het platform is, de bestelling nog steeds wordt geannuleerd, dus je krijgt altijd je geld.

Leer alle geheimen van Vinted door alle artikelen te lezen die je op mijn blog kunt vinden.