Vinted werkt niet - Wat kan er aan de hand zijn? [En hoe het op te lossen]

Vinted geeft me bugs en ik weet niet hoe ik het moet oplossen. Als u zich in deze situatie bevindt waarin de APP of de Vinted-website niet goed werkt, is het tijd om de situatie te analyseren om dit probleem op te lossen en door te gaan met het verkopen en kopen van aankopen in Vinted.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.
vinted werkt niet

Vinted gaat niet open voor jou? Heeft u problemen met kopen of verkopen? Problemen met het verkrijgen van uw exit- of trackingorders? Het is tijd om uit te zoeken waarom Vinted niet werkt .

Het is interessant dat je, voordat je probeert het probleem of de fout waarvoor Vinted niet werkt op te lossen, andere mensen vraagt ​​die de applicatie of het web gebruiken om te zien of ze dezelfde problemen en regels hebben dat het Vinteds eigen probleem is.

Het is waar dat alle APP's momenten hebben waarop ze fouten hebben omdat er iets verkeerd is geconfigureerd in het systeem of ze wachten om intern wijzigingen aan te brengen in de structuur of code van de APP of het web en dit maakt veel gebruikers kopers of Vinted verkopers beginnen bugs te zien en vragen zich af wat er aan de hand is met Vinted.

Wat moet ik doen als Vinted niet werkt ?

Wanneer Vinted niet werkt kunnen we onze toevlucht nemen tot verschillende technieken om deze "problemen" op te lossen die van onszelf en ons apparaat kunnen afhangen:

 1. Controleer uw internetverbinding
  Soms ziet u mogelijk een bericht dat er een probleem is met uw internet, dus het is interessant dat u verbinding maakt met en loskoppelt van het internet om te zien of dit bericht verdwijnt.

  In veel gevallen is dit bericht een veelvoorkomende Vinted-fout en het is waarschijnlijk dat het aan iedereen verschijnt, waarbij de APP op dat moment de problemen heeft.

 2. Update je browser
  Als je Vinted vanuit je browser gebruikt en je ziet dat elke keer dat je het web opent in je browser, de browser bijna automatisch sluit of niet goed werkt, Ik raad aan om je browser bij te werken of altijd Google Chrome te gebruiken om er zeker van te zijn dat je de meest moderne en up-to-date browser hebt.

 3. Verifieer je account
  Het kan zijn dat je voor de eerste of tweede keer naar Vinted gaat en in dit geval, als je je account niet via je e-mail hebt geverifieerd, zal je niet correct kunnen functioneren op het web of kopen of verkopen. U moet de verificatie-e-mail zoeken die naar uw e-mailinbox is verzonden en klikken om uw e-mail te verifiëren.

 4. Open en sluit de APP
  Als bijvoorbeeld de Vinted APP wordt betrapt en je ziet dat het niet werkt omdat het leeg blijft of hoe vaak je ook klikt, lijkt nergens heen te gaan, sluit deze APP op je mobiel en open hem opnieuw om te kijken of hij werkt.

 5. Wijzig je wachtwoord
  Als je inlogt bij Vinted en je ziet dat je er geen toegang toe hebt, is het mogelijk dat je je wachtwoord niet goed meer weet, dus je kunt het wijzigen en eenvoudig plaats een andere Klik op "Wachtwoord vergeten?" en herstel het om opnieuw in te voeren.

 6. Detectie forceren en cache wissen
  Deze truc om Vinted-problemen op te lossen is geldig als je Vinted op je mobiele APP gebruikt. Het wordt gedaan wanneer de APP fouten geeft vanwege cache-opslag, de gegevens die zijn opgeslagen door het eerdere gebruik van de APP.

  Toegang tot Instellingen >> Applicaties beheren >> Vinted >> Detectie forceren >> Cache wissen en voila! Probeer opnieuw om de APP te openen om te zien of het werkt en of het niet verder gaat met het proberen van de trucs in deze lijst.

 7. Installeer en verwijder de APP
  In het geval dat de APP niet voor u werkt, alle voorgaande stappen heeft uitgevoerd, is de meest radicale manier om mogelijke problemen op te lossen het verwijderen van de APP om het opnieuw te installeren.

Situaties en oplossingen wanneer Vinted niet werkt

Naast de bovenstaande oplossingen die je kunt uitvoeren als de APP niet werkt, zijn er nog andere problemen waarvoor Vinted je een foutmelding kan geven en die elk in een specifieke situatie voorkomen:

 1. De ordertracking repareren die niet wordt bijgewerkt
  Als je net een bestelling hebt geplaatst en je ziet dat Vinted de ordertracking niet bijwerkt, hoef je niets te doen. En het is dat Vinted er soms langer over doet om in de chat met de klant te laten zien waar de bestelling die je zojuist hebt verzonden is.

  Dit komt meestal doordat het Vinted-systeem crasht of vertraagt ​​vanwege het grote aantal bestellingen dat wordt gevolgd, je hoeft alleen maar te wachten!.

  Als het na 24 uur niet is bijgewerkt, moet u het transportbedrijf bellen waarnaar u het pakket hebt achtergelaten om het te verzenden.

 2. Je kunt de APP niet installeren
  Als je de Vinted APP niet op je mobiel kunt installeren, is dit waarschijnlijk omdat je niet genoeg geheugen op je mobiel hebt, daarom je kunt sommige applicaties die je niet gebruikt verwijderen of ook afbeeldingen verwijderen om ruimte te maken voor deze APP.

  Uw mobiel kan ook oud zijn en daarom kunt u de APP niet installeren. In dit geval kunt u het bijvoorbeeld alleen van internet op uw computer gebruiken.

 3. U kunt de APP niet bijwerken
  Het bijwerken van de Vinted APP is verplicht als u de veiligheid van de APP en de veiligheid van uw aankopen en gebruik van de APP van jouw mobiel. Maar als je wilt updaten en het laat je niet toe, kun je altijd de APP verwijderen en opnieuw installeren.

Ik kan het echt repareren als Vinted niet werkt

Er zullen altijd situaties zijn waarin het probleem dat Vinted niet werkt uitsluitend van jou en anderen afhangt, wanneer je niets kunt doen omdat het een intern probleem van Vinted is.

Eigenlijk zijn de momenten waarop Vinted niet werkt niet veel, en als het probleem van Vinted afhangt, kunnen we er een keer per maand 2 of 3 uur last van hebben vanwege updates en andere geïsoleerde gevallen.


Als je dit artikel nuttig vond en je bent erin geslaagd om je fouten met Vinted te herstellen, is het tijd om te profiteren van alle functionaliteiten van deze APP en tweedehands kleding te verkopen of te kopen bij de beste prijs.