Waarom werkt SHEIN niet en hoe kan ik dat oplossen?

Werkt de SHEIN-website niet voor u? Heeft u fouten of problemen waardoor u moeilijk in de online winkel kunt kopen? U moet dus al deze factoren kennen die van invloed zijn op het gebruik van de SHEIN-website en de werking ervan zullen beïnvloeden.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.
shein werkt niet

Als je je afvraagt waarom de Shein-app niet werkt, moet je weten dat het heel gebruikelijk is dat de SHEIN-website niet werkt. Maar bij veel online winkels gebeurt dit ook, maar bij SHEIN gebeurt het veel vaker dan we zouden verwachten.

Deze fouten van SHEIN zijn vooral te wijten aan het feit dat de grote omvang ervan voor problemen zorgt. Het aantal talrijke pagina's dat SHEIN heeft met een oneindig aantal producten zorgt voor een gebrek aan controle in het websitesysteem.

Tegelijkertijd worden al deze pagina's door veel mensen van over de hele wereld bezocht. Het zijn niet alleen gelijktijdige mensen van over de hele wereld, maar mensen die de online winkel bezoeken vanuit hetzelfde land als jij.

Aangezien elke SHEIN-website, die overeenkomt met elk land, op een andere server wordt gehost, kunnen problemen met overbelasting van het systeem worden voorkomen. Maar er zijn ook veel mensen die de website vanuit hetzelfde land bezoeken en dit maakt het soms onmogelijk voor de server om zichzelf tevreden te stellen door de website correct weer te geven aan al deze gebruikers.

Er zijn echter veel problemen die u kunnen overkomen wanneer u de SHEIN-website gebruikt, wat kan betekenen dat SHEIN niet werkt, maar er zijn ook andere mogelijke oorzaken:

Waarom is er geen SHEIN-kassa?

Het online aankoopproces is essentieel, maar problemen bij het afrekenen kunnen frustrerend zijn. Bij het winkelen bij SHEIN kunnen er problemen optreden. Hier volgen enkele veelvoorkomende redenen voor betaalproblemen:

Verbindingsproblemen: zorg ervoor dat je een stabiele verbinding hebt voordat je een aankoop doet.

Gebruikersfouten: controleer of de verzend- en betalingsgegevens correct en zonder fouten zijn.

SHEIN-serverproblemen: soms heeft de SHEIN-website tijdelijke technische problemen.

Kaartblokkering: als uw kaart om veiligheidsredenen is geblokkeerd, kunt u de transactie niet voltooien.

Browsercache: Wis uw browsercache als u problemen ondervindt.

Apparaatproblemen: zorg ervoor dat uw apparaat is bijgewerkt en correct werkt.

SHEIN Systeemproblemen: Een ogenblik geduld als SHEIN tijdelijke updates op uw systeem uitvoert.

Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met de klantenservice van SHEIN voor aanvullende hulp.

Waarom ontbreekt de SHEIN livechat?

Als u problemen ondervindt met de livechat van SHEIN, zijn hier enkele mogelijke redenen:

 • Openingstijden van de klantenservice: SHEIN hanteert mogelijk specifieke openingstijden voor de livechat. Probeer het zeker tijdens de openingstijden van de klantenservice.

 • Klantenondersteuning: SHEIN hanteert mogelijk specifieke openingstijden voor de livechat. Zorg ervoor

  Laden van de website: problemen op de SHEIN-website, zoals langzaam laden of ontoegankelijkheid, kunnen de werking van de livechat beïnvloeden.

 • Browserproblemen: sommige extensies of beveiligingsinstellingen in uw browser kunnen livechat blokkeren. Controleer uw browser.

 • Technische problemen met chatten: SHEIN kan soms te maken krijgen met technische problemen op het livechatplatform. Probeer het later opnieuw.

 • Verbindingsproblemen: problemen met uw internetverbinding kunnen de beschikbaarheid van livechat beïnvloeden. Zorg ervoor dat je een stabiele verbinding hebt.

Als de problemen aanhouden, kunt u overwegen contact op te nemen met SHEIN via andere ondersteuningskanalen. Livechat is handig voor snelle reacties, maar er zijn alternatieven.

Waarom ontbreekt het SHEIN-retourlabel?

Als je problemen hebt met het retourlabel bij SHEIN, controleer dan of je het proces correct hebt gevolgd en of de ingevoerde gegevens correct zijn. Zorg ervoor dat de website goed werkt en dat uw bestelling voldoet aan het retourbeleid. Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met de SHEIN-klantenservice voor hulp. Het retourlabel is cruciaal voor een probleemloos retourproces en het verkrijgen van een terugbetaling of vervanging.

Waarom werkt SHEIN het trackingnummer van mijn bestelling niet bij?

Als het trackingnummer van uw bestelling op SHEIN niet is bijgewerkt, zijn hier de mogelijke redenen:

Bestellingverwerking: er kan een vertraging optreden bij het bijwerken vanwege de interne verwerking van SHEIN.

Transportvertraging: Verzenddiensten kunnen vertragingen ondervinden bij het bijwerken van trackinginformatie. Wacht een paar dagen voordat u zich zorgen maakt.

Onjuiste informatie: controleer of u het juiste trackingnummer heeft ingevoerd, zonder typefouten.

Neem contact op met SHEIN: Als er meerdere dagen zijn verstreken zonder updates, neem dan contact op met de klantenservice van SHEIN voor bijgewerkte informatie over uw bestelling. Vertragingen in updates komen vaak voor bij online verzending.

Waarom hebben we de link naar een SHEIN-verlanglijst?

Overweeg het volgende om problemen met de link naar een verlanglijst op SHEIN op te lossen:

 • Verbindingsproblemen: zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt, aangezien verbindingsproblemen het laden van de verlanglijst kunnen beïnvloeden.

 • Offline account: controleer of u bent ingelogd op uw SHEIN-account, aangezien u offline geen toegang heeft tot uw verlanglijstje.

 • Browsercache: Probeer de cache van uw browser leeg te maken, omdat informatie die in de cache is opgeslagen problemen kan veroorzaken bij het laden van de verlanglijst.

 • Problemen met de SHEIN-website: als de SHEIN-website technische problemen ondervindt, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

 • Incompatibele browser: zorg ervoor dat u een bijgewerkte browser gebruikt die compatibel is met het SHEIN-platform.

Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de SHEIN-klantenservice voor aanvullende hulp, aangezien verlanglijstjes een handig hulpmiddel zijn om uw aankopen op het platform te organiseren.

Waarom ontbreekt mijn telefoonnummer wanneer ik het aan mijn klantprofiel op SHEIN toevoeg?

Om het probleem van het toevoegen van een telefoonnummer aan uw klantprofiel op SHEIN op te lossen, kunt u het volgende overwegen:

 • Onjuist formaat: zorg ervoor dat u het telefoonnummer in het juiste formaat invoert, inclusief de landcode (bijvoorbeeld +1 voor de Verenigde Staten).

 • Nummer al in gebruik: als het nummer al is geregistreerd in een ander SHEIN-account, kunt u het niet toevoegen aan een tweede account.

 • Onjuiste verificatie: verifieer uw nummer via een verificatiecode en zorg ervoor dat u de code correct invoert.

 • Problemen met de telefoonservice: problemen met uw telefoonprovider kunnen de verificatie beïnvloeden. Zorg ervoor dat uw apparaat een sterk, functioneel signaal heeft.

 • Neem contact op met SHEIN: Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice van SHEIN voor aanvullende hulp.

Waarom werken Klarna, Clearpay of Afterpay niet als ik in SHEIN in termijnen wil betalen?

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van betalingsdiensten op afbetaling, zoals Klarna, Clearpay of Afterpay op SHEIN, overweeg dan deze mogelijke redenen en oplossingen. Controleer of u in aanmerking komt, zorg ervoor dat u nauwkeurige betalingsgegevens verstrekt, controleer de kredietlimieten en houd rekening met technische problemen. Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met de klantenservice voor deze diensten. Het is belangrijk om hun beleid en vereisten te begrijpen om ze succesvol te kunnen gebruiken op SHEIN.

Waarom heb ik geen toegang tot SHEIN?

Toegang tot uw SHEIN-account is essentieel voor aankopen en profielbeheer. Als u problemen ondervindt, overweeg dan mogelijke oorzaken en oplossingen, zoals onjuiste wachtwoorden, onstabiele internetverbinding, vergrendelde accounts, opnieuw instellen van wachtwoorden, technische problemen met de website, ondersteunde browsers en tijdelijke serverproblemen. De veiligheid van uw inloggegevens is van cruciaal belang om uw SHEIN-account te beschermen.

Waarom is mijn VISA-betaalkaart niet beschikbaar bij SHEIN?

Als uw VISA-kaart niet in SHEIN staat, overweeg dan verschillende mogelijke oorzaken en oplossingen. Controleer uw kaartgegevens, zoals nummer, vervaldatum en CVV. Zorg ervoor dat u uw kredietlimiet niet heeft bereikt en controleer of uw uitgevende bank online transacties blokkeert. Zorg voor een stabiele internetverbinding, schakel indien nodig 3D Secure-verificatie in en zorg ervoor dat uw kaart niet is verlopen. Als u in een ander land koopt, controleer dan of internationale transacties zijn ingeschakeld. Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met de klantenservice van SHEIN voor aanvullende hulp en bekijk specifieke problemen met uw account of kaart. Beveiliging en het bijwerken van betalingsinformatie zijn essentieel bij online aankopen.

Waarom kan ik niet inloggen op SHEIN?

Om in te loggen bij SHEIN en toegangsproblemen op te lossen, controleert u of uw wachtwoord correct is, stelt u uw wachtwoord opnieuw in als u het bent vergeten, zorgt u ervoor dat u een stabiele internetverbinding heeft, neemt u contact op met SHEIN als uw account is vergrendeld, gebruikt u een ondersteunde browser, en wees geduldig bij technische problemen op de website of server. De veiligheid van uw gebruikersnaam en wachtwoord is cruciaal om uw SHEIN-account te beschermen.

Waarom werkt Paypal bij SHEIN?

Het gebruik van PayPal op SHEIN kan op obstakels stuiten. Zorg ervoor dat u uw PayPal-account op SHEIN koppelt en verifieert. Controleer ook of u voldoende saldo of een bijbehorende reservekaart heeft. Een stabiele internetverbinding is cruciaal om PayPal-verbindingsproblemen te voorkomen. Voor sommige regio's gelden mogelijk geografische beperkingen, dus zorg ervoor dat beide services op uw locatie worden ondersteund. Controleer of er beperkingen gelden voor uw PayPal-rekening en als de problemen aanhouden, neem dan contact op met de klantenservice van SHEIN voor verdere hulp.