SEUR Shop2Shop Vinted: hoe het werkt om te verzenden en ontvangen [Snel en gemakkelijk]

Heb je onlangs een bestelling ontvangen van een klant in de Vinted tweedehands APP en moet je de bestelling verzenden met SEUR Shop2Shop of misschien ben jij het die iets wil kopen via SEUR Shop2Shop? Lees hoe het werkt om Vinted-bestellingen te verzenden en ontvangen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.
seur vinted shop2shop hoe werkt het

Vinted ontwikkelt meer manieren om verzendingen te doen via zijn APP om veel meer punten in de geografie te bereiken. SEUR is een zeer betrouwbare rederij die een deal heeft met de Vinted tweedehands kleding verkoop APP zodat gebruikers hun bestellingen kunnen verzenden en ophalen via verschillende methodes zoals SEUR Shop2Shop en SEUR Shop2Home.

Ik zeg je alvast dat verzenden met Vinted heel eenvoudig is. Behalve in het gepersonaliseerde leveringsmodel, zijn alle modaliteiten heel eenvoudig. Maar ik ga in het kort uitleggen hoe je je bestelling kunt verzenden of ophalen met SEUR Shop2Shop op Vinted.

Hoe SEUR Shop2Shop werkt op Vinted

Eerst moet je weten dat bij SEUR Shop2Shop op Vinted de klant de verzendkosten betaalt. Als u de verkoper bent, worden de verzendkosten betaald door uw klant, en als u koopt, moet u de verzendkosten betalen.

Als u de klant bent, moet u bij het plaatsen van uw bestelling tussen Shop2Home de SEUR of Shop2Shop de SEUR hebben gekozen of u wilt dat uw zending met SEUR wordt verzonden.

Op dezelfde manier kun je Shop2Home by SEUR op Vinted gebruiken, of je nu een verkoper of een klant bent. Het verschil tussen Shop2Home de SEUR en Shop2Shop de SEUR is dat Shop2Home verzendt vanuit de winkel of het lokale bedrijf waar de verkoper het pakket achterlaat naar het huis van de klant.

Hier samengevat kun je de verschillen vinden tussen beide methoden om SEUR op Vinted te verzenden:

- Shop2Shop de SEUR: Winkel voor pakketten → Winkel voor pakketten.
- Shop2Home de SEUR: Pakketwinkel → Adres van de koper.

Als u Shop2Shop de SEUR kiest, moet u als klant kiezen bij welke lokale winkel u uw bestelling wilt ophalen wanneer u de melding ontvangt dat deze naar u is verzonden.

Met dit onderdeel zou het klaar zijn, de klant heeft een SEUR-verzendmethode gekozen en de bestelling en verzendkosten betaald.

Nu is het de verkoper die een bericht ontvangt in hun chat met de Vinted-klant, waarin staat dat ze het Vinted-label moeten downloaden dat door de klant wordt vooruitbetaald.

Je kunt het label afdrukken vanuit de chat of vanuit je e-mail. Print het uit en plak het met transparant tape over je bestelling. Dan moet je in de lijst met SEUR-verzendwinkelpunten zoeken naar de winkel waar je je bestelling wilt achterlaten, zodat deze naar de klant kan worden verzonden.

Als je de bestelling hebt verlaten, wordt er een e-mailmelding naar je e-mailadres gestuurd om je te informeren dat je je bestelling hebt achtergelaten en dat deze naar de klant zal worden verzonden. Ook in de chat met de klant zie je een verzendmelding.

U moet ongeveer 5 dagen wachten voordat de bestelling uw klant thuis of op een afhaalpunt bereikt. Hoewel het kan variëren afhankelijk van het geografische gebied waarin u zich bevindt. Wanneer de klant arriveert, moet hij deze binnen maximaal 7 dagen ophalen en in de chat met u bevestigen dat de bestelling in orde is, zodat u uw geld kunt krijgen.

Er zijn veel andere methoden op Vinted om bestellingen te verzenden en te ontvangen en de meeste werken op dezelfde manier en zijn net zo eenvoudig.