change blog language
romwe zendingen

Hoe werken verzendingen in Romwe, hoeveel zijn de verzendkosten? [2022]

Krijg alle informatie over Romwe-verzending in dit artikel, inclusief informatie over hoe het Romwe-verzendproces werkt en hoeveel verzending u gaat kosten. Je leest er ook hoe lang het duurt voordat een pakket wordt afgeleverd en alles wat je moet weten over de verzending van Romwe.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Online winkels hebben het kenmerk dat elk van hen verschillende verzendvoorwaarden heeft die we moeten kennen als we niet willen wanhopen of boos willen worden als we wachten op een bestelling die bij ons thuis aankomt.

Romwe biedt alles wat je nodig hebt om een ​​fantastische garderobe te creëren. Ze zijn een van 's werelds toonaangevende online modewinkels en hebben een robuuste collectie heren- en dameskleding, schoenen en accessoires. Het begon als een blog en is nu uitgegroeid tot een van de toonaangevende moderetailers in China. In 2013 haalde Romwe $ 1 miljoen aan startkapitaal op van investeerders. Het heeft meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 10 miljoen actieve gebruikers per maand.

Het feit dat deze winkel van Chinese oorsprong is, brengt voordelen maar ook nadelen met zich mee. Het voordeel van lage kostprijzen wordt geconfronteerd met het nadeel van wachttijd in de verzending.

Toch zijn Romwe-zendingen vrij eenvoudig te begrijpen en in dit artikel wil ik alle details uitleggen over de tijden van verzending, verzending kosten, gratis verzending en andere interessante details die u erover moet weten.

Als u eerder bij SHEIN heeft gewinkeld, zult u zich realiseren dat verzending bij Romwe echt vergelijkbaar is en dat u geen moeite zult hebben om ze te begrijpen .

Waar Romwe schepen

Romwe verzendt internationaal naar 95% van de landen in de wereld. Maar u moet weten dat Romwe voor elk land een website heeft. Daarom moet u, als u bijvoorbeeld Spaans spreekt, niet verward worden met de Spaanse website als u zich in Latijns-Amerika bevindt of omgekeerd. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Omdat als je een fout maakt, de bestelling niet bij je thuis kan aankomen, en het aantal mensen dat de neiging heeft om verward is erg groot, vooral als ze hun eerste bestellingen in deze winkels plaatsen.

Om te verifiëren dat u op de Romwe-website voor uw land bent, gaat u naar de onderkant van de website en ziet u een indicator van het land waarin u zich bevindt en u kunt dit wijzigen. U kunt hetzelfde doen in de instellingen van uw Romwe-app, waar u bij het downloaden uw land kunt kiezen en wanneer u inlogt, kunt u het land en de valuta wijzigen.

Romwe-levertijd

De levertijd in Romwe is sterk afhankelijk van het land waar u zich bevindt. Maar voor alle landen moet u accepteren dat u bij het plaatsen van uw bestelling tussen de 3 en 7 dagen moet wachten voordat ze uw bestelling hebben verwerkt en aan de verzendmaatschappij hebben gegeven. Deze tijd wordt opgeteld bij de verzendtijd van uw bestelling.

Als algemene regel kan de verzending van een Romwe-bestelling zonder de verwerkingstijd tussen 10 en 20 dagen duren. Maar zelfs als er een exacte leveringsdatum voor uw land is, zal deze altijd variëren, afhankelijk van hoe de rederij wordt gevraagd of de omstandigheden van de datum.

Welke rederij heeft Romwe

Romwe, een bedrijf van Chinese oorsprong, heeft verdragen met de officiële postbedrijven van elk land. De officiële postbedrijven van elk land zullen echter niet altijd degenen zijn die uw bestelling bezorgen. Als dat niet het geval is, verwijzen deze staatsbedrijven vanwege het hoge aantal bestellingen hun bestellingen door naar andere bedrijven die de laatste reis zullen maken totdat ze het bij u thuis afleveren.

Als u uw bestelling plaatst, doet u dat echter wel. in staat zijn om de naam te zien van het bedrijf dat uw bestelling zal bezorgen, een geschatte leverdatum en het volgen van de status van uw bestelling die u kunt verifiëren door het trackingnummer in te voeren dat door Romwe is verstrekt op de verzendwebsite van het bedrijf dat zij hebben aangegeven.

Verzendkosten Romwe

De verzendkosten van Romwe zijn afhankelijk van het land waarin u zich bevindt, maar de verzendkosten zijn afhankelijk van het type verzending dat u kiest. De soorten verzending zijn economisch, standaard en expres. Niet alle landen hebben alle soorten verzending.

Express verzending is sneller en duurder dan standaard verzending, standaard verzending is sneller en duurder dan goedkope verzending. Als u dus minder verzendkosten wilt betalen, selecteert u de voordelige verzending, hoewel het ongeveer een week langer kan duren voordat uw bestelling arriveert.

Ontvang gratis verzending in Romwe

Als u gratis verzending bij Romwe wilt ontvangen, is het net zo eenvoudig als wanneer u een bestelling plaatst in de online winkel, u moet altijd de minimale bestelprijs bereiken.

De prijs van de minimale bestelling hangt ook af van uw land en kan variëren tussen 49 en 120 dollar.

Als u wilt weten hoe Romwe-retouren werkt in dit artikel hier zal het je uitleggen. Je kunt ook meer te weten komen over andere winkels van Chinese oorsprong, zoals SHEIN of AllyLikes. Ik nodig je uit om mijn blog te blijven lezen, waar ik je alle sleutels geef tot deze online winkels en vele andere.