change blog language
romwe returnerar

Hur returer fungerar i Romwe och får återbetalningen [2022]

Om du vill returnera din Romwe-beställning för att du inte gillar den och den är skadad på den här artikeln, följ sedan dessa enkla steg för att lära dig hur du gör en retur och begär en återbetalning för att få tillbaka dina pengar.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Returer från nätbutiker orsakar vanligtvis en del problem i det långa loppet. När vi börjar köpa i en webbutik vet vi inte om vi kommer att få problem med att returnera en beställning och ibland gör dess returpolicy att vi vill köpa i den butiken.

Visst om du vill köpa i en webbutik vad Du är mest intresserad av gratis returer, för låt oss vara ärliga, vem kan få 100 % korrekt med en storlek bara genom att titta på några fotografier?

Det är därför en webbutik tillåter returer gör oss till kunder ha mer självförtroende när du köper. I den här artikeln förklarar jag allt du behöver veta om Romwe returer, att eftersom vi är en kinesisk butik kan returer göra oss obekväma på grund av de långa avstånd som ordern måste resa för att nå centrallagret, för att valideras och de efterföljande dagarna behövs för att få pengarna tillbaka.

Vad kan jag returnera hos Romwe

I alla butiker finns det produkter som inte kan returneras. Många på grund av särskilda villkor och andra på grund av att det är föremål som på grund av sin användning inte anses kunna returneras på grund av människors hälsa.

De produkter med särskilda villkor som Romwe inte tillåter att returneras. är de produkter av slutförsäljning, det vill säga med stora rabatter, och de gåvor som Romwe kan ge oss.

Å andra sidan, de varor som inte kan returneras av hälsoskäl är bodys, underkläder, hand kläder, smycken och andra accessoarer som filtar, halsdukar och handväskor.

Fraktkostnad för Romwe-retur

Tyvärr har Romwe-returer fraktkostnader, och de varierar bara i vad du kan välj det företag som du vill behandla din retur och i allmänhet kan deras priser variera från mer till lägre kostnad.

Men som tur är behöver du inte betala fraktkostnaderna när du skickar paketet för din retur i Romwe, om inte att när de gör återbetalningen kommer de att dra av priset för returfrakten.

Du kan också göra din gratis frakt genom att välja fraktbolag och betala fraktkostnaderna och säkerheten för beställningen.

Returperiod från Romwe

För att säkerställa att du inte behåller en produkt som du inte längre vill ha är det viktigt att du noggrant konsulterar Romwes returpolicy innan du gör något köp och för detta är det viktigaste returperioden .

När du beställer varor på Romwe finns det en förutbestämd tidsperiod under vilken du kan returnera produkterna. Hos Romwe är returperioden ganska lång och varor måste returneras inom 60 dagar efter köpet.

Därför måste du kontrollera vilket datum du gjorde en beställning hos Romwe och inte datumet från vilket beställningen kom till ditt hem för att säkerställa att du är inom returperioden.

Hur man gör en retur i Romwe

Börja med att logga in på ditt Romwe-konto och hitta beställningen du vill returnera i "Mina beställningar", klicka på "Returnera" och välj de varor du vill returnera. Ange vilka varor du vill returnera och skälen till returen. Välj fraktalternativ och klicka på "Returnera och återbetala".

När du har gjort dessa steg får du returfraktetiketten som du måste skriva ut ovanpå ditt välslutna originalpaket och ta den till kontoret för det fraktbolag du har valt.

Du bör alltid meddela Romwe att du kommer att göra en retur, för om du gör en retur utan att informera dem kommer de att identifiera din vara när den anländer som ej återbetalningsbar, så du blir utan produkt och utan pengar.

Du bör också veta att adressen på beställningens fraktetikett när den anländer till ditt hus inte är adressen där du måste skicka tillbaka beställningen för att få din återbetalning.

Slutligen kommer din beställning att återbetalas inom 10 dagar efter att paketet har anlänt till deras lager. Pengarna återbetalas till ditt Romwe-saldo om du inte anger att du vill ha återbetalningen till ditt betalkonto. Du kan använda detta saldo i framtida Romwe-köp.

Ändringar i Romwe

I Romwe finns inga ändringar, det vill säga du kan inte begära en annan produkt i returprocessen i utbyte istället av pengarna.

Du kan dock välja att köpa den produkt du gillar medan du gör returen, eftersom detta nästan är som ett byte, förutom att du måste spendera pengar igen och vänta på återbetalningen som kan ta tid.

Alternativ till Romwe-återkomst

Om du äntligen inte kan återvända till Romwe bör du veta att det alltid finns ett alternativ till alla dåliga slut.

Du kan alltid sälja dina kläder på begagnade modeförsäljningsappar, eller kanske sälja dem till någon i din närhet som kanske gillar dem, å andra sidan kan du också välja att fixa dem själv för att reformera plagget och få en nytt resultat , eller äntligen kan du donera det eller ge bort det.

För att lära dig mer om Romwe eller någon annan modebutik online kan du fortsätta läsa artiklarna du hittar på bloggen.