change blog language
romwe retourzendingen

Hoe retourzendingen werken in Romwe en de terugbetaling krijgen [2022]

Als je je Romwe-bestelling wilt retourneren omdat je het niet leuk vindt en het is beschadigd aan dit artikel, volg dan deze eenvoudige stappen om te leren hoe je kunt retourneren en een terugbetaling kunt aanvragen om je geld terug te krijgen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Retourzendingen van online winkels veroorzaken op de lange termijn meestal nogal wat problemen. Wanneer we beginnen met kopen in een online winkel, weten we niet of we problemen zullen hebben met het retourneren van een bestelling en soms zorgt het retourbeleid ervoor dat we in die winkel willen kopen.

Zeker als je in een winkel wilt kopen online winkel wat U bent het meest geïnteresseerd in gratis retourneren, want laten we eerlijk zijn, wie kan 100% correct krijgen met een maat door alleen maar naar enkele foto's te kijken?

Daarom zijn een online winkel die retouren toestaat, maakt ons klanten meer vertrouwen hebben bij het kopen. In dit artikel leg ik alles uit wat je moet weten over Romwe-retouren, dat als Chinese winkel het maken van retouren ons ongemakkelijk kan maken vanwege de lange afstanden die de bestelling moet afleggen om het centrale magazijn te bereiken, worden gevalideerd en de daaropvolgende dagen nodig zijn om het geld terug te krijgen.

Wat kan ik retourneren bij Romwe

In alle winkels zijn er producten die niet kunnen worden geretourneerd. Veel vanwege speciale voorwaarden en andere omdat het artikelen zijn die vanwege hun gebruik niet kunnen worden geretourneerd vanwege de gezondheid van mensen.

Die producten met speciale voorwaarden die Romwe niet toestaat te worden geretourneerd zijn die producten van de uiteindelijke verkoop, dat wil zeggen met grote kortingen, en die geschenken die Romwe ons kan geven.

Aan de andere kant zijn de artikelen die om gezondheidsredenen niet kunnen worden geretourneerd, body's, ondergoed, handtassen kleding, sieraden en andere accessoires zoals dekens, sjaals en handtassen.

Verzendkosten voor Romwe-retouren

Helaas hebben Romwe-retourzendingen verzendkosten, en deze variëren alleen in wat u kunt kies het bedrijf dat je je retour wilt verwerken en in het algemeen kunnen hun prijzen variëren van meer tot minder dan hun kosten.

Maar gelukkig hoef je de verzendkosten niet te betalen bij het verzenden van het pakket voor je retour in Romwe, zo niet dat wanneer ze de terugbetaling doen, ze de? prijs van de retourzending.

U kunt ook uw gratis verzending maken door de verzendmaatschappij te kiezen en de verzendkosten en de veiligheid van de bestelling te betalen.

Retourperiode van Romwe

Om ervoor te zorgen dat u een product dat u niet langer wilt hebben niet meer wilt behouden, is het belangrijk dat u het retourbeleid van Romwe zorgvuldig raadpleegt voordat u een aankoop doet en hiervoor is de retourtermijn het belangrijkste.

Wanneer u een bestelling plaatst voor artikelen bij Romwe, is er een vooraf bepaalde termijn waarbinnen u de producten kunt retourneren. Bij Romwe is de retourperiode vrij lang en moeten artikelen binnen 60 dagen na aankoop worden geretourneerd.

Daarom moet u de datum controleren waarop u een bestelling bij Romwe heeft geplaatst en niet de datum waarop de bestelling is aangekomen uw huis om ervoor te zorgen dat u binnen de retourtermijn bent.

Hoe retourneert u op Romwe

Begin door in te loggen op uw Romwe-account Romwe en te zoeken naar de bestelling die u wilt om te retourneren in "Mijn bestellingen", klik je op "Retourneren" en selecteer je de artikelen die je wilt retourneren. Vermeld de artikelen die je wilt retourneren en de redenen van retour. Selecteer de verzendoptie en klik op "Retourneren en terugbetalen".

Als je deze stappen hebt uitgevoerd, ontvang je het retourlabel dat je bovenop je originele goed gesloten pakket moet printen en meenemen naar het kantoor van de door u geselecteerde rederij.

U dient Romwe altijd op de hoogte te stellen dat u een retourzending gaat doen, want als u een retour doet zonder hen hiervan op de hoogte te stellen, zullen zij uw artikel identificeren als het aankomt als niet-restitueerbaar, dus u zit zonder product en zonder geld.

U moet ook weten dat het adres op het verzendlabel van de bestelling wanneer deze bij u thuis aankomt, niet het adres is waar u moet zijn stuur de bestelling terug om je geld terug te krijgen.

Ten slotte wordt je bestelling terugbetaald binnen 10 dagen nadat het pakket is aangekomen in hun magazijnen. Het geld wordt teruggestort op uw Romwe-saldo, tenzij u aangeeft dat u de terugbetaling op uw betaalrekening wilt. U kunt dit saldo gebruiken bij toekomstige aankopen van Romwe.

Wijzigingen in Romwe

In Romwe zijn er geen wijzigingen, dat wil zeggen, u kunt niet om een ​​ander product vragen in het retourproces in plaats daarvan van het geld.

U kunt er echter voor kiezen om het product te kopen dat u leuk vindt tijdens het retourneren, aangezien dit bijna als een ruiling is, behalve dat u opnieuw geld moet uitgeven en moet wachten op de terugbetaling die kan even duren.

Alternatieven voor Romwe-returns

Als je uiteindelijk niet terug kunt komen op Romwe, moet je weten dat er altijd een alternatief is voor alle slechte eindes.

Je kunt je kleding altijd verkopen via apps voor tweedehandsmodeverkoop, of misschien verkoop je ze aan iemand in de buurt die je misschien leuk vindt, aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om het zelf te repareren om het kledingstuk te hervormen en een nieuw resultaat te krijgen, of je kunt het tenslotte doneren of weggeven.

Voor meer informatie over Romwe of een andere online modewinkel kun je de artikelen op de blog blijven lezen.