change blog language
romwe meningen

Meningen over Romwe is het een betrouwbare modewinkel? [2022]

Staat u op het punt iets te kopen op Romwe, maar vertrouwt u het niet om op de koopknop te drukken? Vergroot je vertrouwen in Romwe met deze verzameling meningen die gebruikers hebben over de Chinese modewinkel Romwe.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Als we in modewinkels kopen, maken we ons grote zorgen over de kwaliteit van de kledingstukken. Vooral als we voor de eerste keer kopen, omdat we echt niet weten wat we van de kleding moeten verwachten en we niet willen dat een bestelling thuiskomt met kleding die er niet echt uitziet alsof ze van gemiddelde kwaliteit zijn.

In het geval van Romwe maakt u zich ongetwijfeld zorgen over de kwaliteit van de kleding vanwege de Chinese productie, die de reputatie heeft niet erg goede afwerkingen te hebben, maar u bent zeker ook geïnteresseerd om te weten of Romwe betrouwbaar is, onder andere als de bestellingen lang op zich laten wachten, en de meningen van Romwe van andere gebruikers.

Het is het feit dat het een Chinese modewinkel is en het product is zo goedkoop en we zien dat het hoofdkantoor zo ver van ons land ligt, dat maakt ons erg gespannen wanneer we beslissen of we in deze winkel willen kopen.

In dit artikel zal ik de belangrijkste sleutels tot de betrouwbaarheid van de Romwe-winkel doornemen en een samenvatting van de positieve en negatieve punten van de mensen die bij Romwe hebben besteld en hun mening hebben geuit na hun aankoop in een ander opinieweb portalen.

Meningen over Romwe

Alle gebruikers die we op internet kunnen vinden, geven in principe een vergelijkbare mening over de goede aspecten van Romwe en de slechte. In deze lijst breek ik één voor één de belangrijkste sleutels over Romwe:

 • Romwe-meningen over btw en douane

  Het mooie van Romwe is dat het is bijgewerkt voor Europese landen en dat zij degenen zijn die btw innen op de producten die ze verkopen, waardoor Europeanen niet meer zelf btw hoeven aan te geven.

  Als het op de douane aankomt, wordt niemand gespaard, en bij het kopen op Romwe heb je hetzelfde risico als op andere websites bij het kopen dat je bestelling bij de douane wordt bewaard, omdat het iets totaal willekeurigs is.

 • Romwe meningen over inzendingen

  Gebruikers van Romwe zeggen dat ze over het algemeen tevreden zijn met de zendingen. Er zijn veel mensen die herhaaldelijk hebben gekocht en altijd hun zending op tijd en correct hebben ontvangen. Maar ook sommige mensen geven aan dat de bestelling niet is aangekomen en anderen dat het volgen van de bestelling niet werkte en was gestopt, hoewel het feit dat de tracking niet wordt bijgewerkt iets is dat gebeurt met veel andere platforms zoals SHEIN en de bestelling altijd arriveert .

  Als je bestelling niet bij je thuis aankomt en er zijn meer dan 20 dagen verstreken, kun je contact opnemen met de klantenservice van Romwe. Ik leg de manieren uit die er zijn om contact op te nemen met Romwe in dit artikel hier.

 • Romwe meningen over retouren

  Retourneren van Romwe is mogelijk en kan gemakkelijk worden gedaan, maar we hebben geconstateerd dat de periode van aankomst van het pakket bij Romwe en de terugbetaling van het geld behoorlijk lang kan duren omdat het magazijn meestal vrij ver verwijderd is van de landen waar de gebruikers die ze kopen.

  Aan de andere kant, in tegenstelling tot andere winkels, brengt Romwe ook de retour in rekening en deze retour wordt in mindering gebracht op de prijs van de bestelling die je hebt geretourneerd, dus zo'n voordeel is er niet.

 • Romwe meningen over de kwaliteit van kleding

  De kwaliteit van Romwe's kleding is gelijk aan de kwaliteit van de kleding die we kunnen vinden in traditionele winkels zoals Zara, Berskha of andere jeugdkledingwinkels. In de duizenden reviews van Romwe kleding op YouTube kun je zien dat deze kwaliteit echt is. Maar het is altijd belangrijk om de kwaliteit van de producten voorafgaand aan de aankoop te beoordelen in de meningen die gebruikers van het product net onder het kledingstuk geven op de Romwe-website.

 • Romwe meningen over de verscheidenheid aan kleding

  De verscheidenheid aan kleding en stijlen bij Romwe, in tegenstelling tot andere modewinkels, wordt gekenmerkt door een grotere hoeveelheid jeugdige kleding en frisse stijlen vertegenwoordigd door crop-top en kleine kleding die de winkel meer een deel van zichzelf maakt te koop bij ondermaatse tieners.

  Dit is ongetwijfeld een negatief punt voor Romwe omdat het zijn publiek beperkt, en het is waarschijnlijk dat in jouw geval, zoals in het mijne, er geen maat voor jou is in Romwe. Je kunt echter altijd weten of de maat je zal passen of niet, omdat Romwe de afmetingen voor elke maat aangeeft en dat is een heel groot pluspunt voor deze online modewinkel.

 • Romwe meningen over de bruikbaarheid van het web

  Alle gebruikers denken dat de website heel gemakkelijk te gebruiken is en dat we deze via het bovenste menu gemakkelijk in de taal die we willen en in de gewenste valuta kunnen zetten.

  Het is een zeer eenvoudige website waarmee kopen gemakkelijk en comfortabel is en het is visueel aangenaam en gemakkelijk te navigeren.

Is Romwe betrouwbaar?

Romwe is een betrouwbare online winkel waar kopen bijna geen juridisch probleem met zich meebrengt, dit komt vooral tot uiting in het feit dat de btw-belasting al is inbegrepen, dus we hoeven niets te doen wanneer de bestelling bij ons aankomt huis.

Er is alleen gevaar dat de bestelling bij de douane wordt bewaard, maar het is een gevaar dat vergelijkbaar is met de rest van het internet waar we kopen dat van buiten ons land komt, dus in die zin hoeven we niet bang te zijn, aangezien de feit of ze stoppen of niet, ons verzoek is echt willekeurig.

Het platform is veilig en heeft SSL-codering, zodat uw gegevens veilig worden vervoerd bij het uitvoeren van uw betaling. Zoals op elke website, raad ik echter aan om te betalen met een Shopping Card, een virtuele kaart die niet fysiek bestaat en door sommige banken wordt aangeboden. We kunnen deze kaart opladen door geld van onze bankrekeningen uit te geven en als de kaart openbaar blijft, zou er geen probleem zijn omdat deze kaart altijd leeg moet zijn, behalve wanneer we een aankoop gaan doen, op dat moment zouden we hem opladen.

De kwaliteit van de kleding is echt van goede kwaliteit voor het geld dat we bij de bestelling betalen. Het lijkt sterk op de kwaliteit van SHEIN. De kledingstukken zijn echt mooi en kunnen doorgaan voor kledingstukken van hogere kwaliteit.

Ik raad aan om voor meer veiligheid aandacht te besteden aan het volgen van de bestellingen en niet gespannen te raken als het volgen vastloopt en niet verder gaat. Neem na twintig dagen contact met hen op en zij zullen uw geld terugbetalen of u een oplossing bieden.

Terugbetalingen op Romwe zijn een beetje omslachtig en het wordt niet aanbevolen om teruggaven te doen, omdat het tijdrovend en erg saai is. Hoewel Romwe-retouren eenvoudig zijn, en je kunt leren hoe ze worden gedaan door dit te lezen artikel van hier.

Voordat u bij Romwe koopt, wordt het ten zeerste aanbevolen dat u weet hoe Romwe-maten werken als u geen fout wilt maken en uiteindelijk een dure retourzending moet maken.

Maar u kunt ook meer leren over andere online winkels en hoe u goedkoop en goedkoop kunt kopen in de artikelen van deze blog waarvan ik hoop dat ze u veel zullen helpen.