change blog language
romwe försändelser

Hur fungerar försändelser i Romwe, hur mycket kostar frakten? [2022]

Få all information förklarad om Romwe-frakt i den här artikeln, inklusive information om hur Romwe-fraktprocessen fungerar och hur mycket frakt kommer att kosta dig. Du får också reda på hur lång tid det tar för ett paket att levereras och allt du behöver veta om Romwe-frakt.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Onlinebutiker har egenskapen att var och en av dem har olika fraktvillkor som vi måste känna till om vi inte vill misströsta eller bli arga när vi väntar på att en beställning ska komma hem till oss.

Romwe erbjuder allt du behöver för att skapa en fantastisk garderob. De är en av världens ledande modebutiker online och har en robust kollektion av herr- och damkläder, skor och accessoarer. Det började som en blogg och har nu vuxit till att bli en av de ledande modeåterförsäljarna i Kina. 2013 samlade Romwe in 1 miljon dollar i startfinansiering från investerare. Den har mer än 30 miljoner registrerade användare och mer än 10 miljoner aktiva användare per månad.

Det faktum att denna butik är av kinesiskt ursprung medför fördelar men också nackdelar. Dess fördel med låga kostnadspriser står inför sin nackdel med väntetid i försändelsen.

Ändå är Romwe-försändelser ganska lätta att förstå och i den här artikeln vill jag förklara alla detaljer om tiderna fraktpriser, frakt kostnader, fri frakt och andra intressanta detaljer som du bör veta om det.

Om du har handlat på SHEIN tidigare kommer du att inse att frakten på Romwe verkligen är lika och du kommer inte att ha svårt att förstå dem .

Där Romwe skickar

Romwe skickar internationellt till 95 % av världens länder. Men du bör veta att Romwe har en webbplats för varje land. Det är därför om du till exempel talar spanska så ska du inte förväxlas med den spanska webbplatsen om du befinner dig i Latinamerika eller vice versa. Samma för USA, Storbritannien och Australien, till exempel.

För om du gör ett misstag kommer beställningen inte att kunna komma fram till ditt hus, och antalet personer som tenderar att få confused är verkligen stor, speciellt om de gör sina första beställningar i dessa butiker.

För att verifiera att du är på Romwe-webbplatsen för ditt land, gå till botten av webbplatsen och du kommer att se en indikator i landet du befinner dig i och du kommer att kunna ändra det. Du kan göra samma sak i dina Romwe-appinställningar, där när du laddar ner den låter den dig välja ditt land och när du loggar in kan du ändra land och valuta.

Romwe leveranstid

Leveranstiden i Romwe kommer att bero mycket på landet där du befinner dig. Men för alla länder måste du acceptera att när du lägger din beställning måste du vänta mellan 3 och 7 dagar för att de ska behandla din beställning och ge den till fraktbolaget. Denna tid kommer att läggas till leveranstiden för din beställning.

Som en allmän regel kan en Romwe-beställning ta för leverans och utan att räkna behandlingstiden mellan 10 och 20 dagar. Men även om det finns ett exakt leveransdatum för ditt land kommer det alltid att variera beroende på hur efterfrågat fraktbolaget är eller omständigheterna kring datumet.

Vilket fraktbolag har Romwe

Romwe, som är ett företag av kinesiskt ursprung, har avtal med de officiella postföretagen i varje land. De officiella postbolagen i varje land kommer dock inte alltid att vara de som levererar din beställning. Om inte, på grund av det höga antalet beställningar, hänvisar dessa statliga företag sina beställningar till andra företag som kommer att göra den sista resan tills de levererar den till ditt hem.

När du gör din beställning kommer du dock att kunna se namnet på företaget som kommer att leverera din beställning, ett beräknat leveransdatum och spåra statusen för din beställning som du kan verifiera genom att ange spårningsnumret från Romwe på företagets fraktwebbplats som de har angett.

Romwe-fraktkostnader

Romwe-fraktkostnader beror på vilket land du befinner dig i, men fraktkostnaderna beror på vilken typ av frakt du väljer. Typerna av frakt är ekonomiska, standard och express. Alla länder har inte alla typer av frakt.

Expressfrakt är snabbare och dyrare än standardfrakt, standardfrakt är snabbare och dyrare än ekonomifrakt. Därför, om du vill betala mindre fraktkostnader, välj ekonomifrakt, även om det kan ta ungefär en vecka till innan din beställning kommer fram.

gratis frakt i Romwe

Om du vill få fri frakt hos Romwe är det lika enkelt som när du gör en beställning i webbutiken måste du alltid nå det lägsta beställningspriset.

Priset på Minsta beställning beror också på ditt land och kan variera mellan 49 och 120 dollar.

Om du vill veta hur Romwe returnerar arbete i den här artikeln här kommer att förklara det för dig. Du kan också lära dig om andra butiker av kinesiskt ursprung som SHEIN eller AllyLikes, jag inbjuder dig att fortsätta läsa min blogg där jag ger dig alla nycklar till dessa onlinebutiker och många andra.