change blog language
romwe åsikter

Åsikter om Romwe är det en pålitlig modebutik? [2022]

Ska du köpa på Romwe men du litar inte på att trycka på köpknappen? Öka ditt förtroende för Romwe med denna samling av åsikter som användare har om den kinesiska modebutiken Romwe.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

När vi handlar i modebutiker är vi mycket måna om plaggens kvalitet. Speciellt när vi köper för första gången eftersom vi verkligen inte vet vad vi kan förvänta oss av kläderna och vi inte vill att en beställning ska komma hem med kläder som inte riktigt ser ut att vara av medelkvalitet.

När det gäller Romwe är du säkerligen oroad över klädernas kvalitet på grund av dess kinesiska tillverkningsursprung, som har ett rykte om sig att inte ha särskilt bra finish, men du är säkert också intresserad av att veta om Romwe är tillförlitlig, om beställningarna tar lång tid att komma fram bland andra frågor, och Romwes åsikter från andra användare.

Det är det faktum att det är en kinesisk modebutik och dess produkt är så billig och vi ser att dess huvudkontor ligger så långt från vårt land som verkligen gör oss väldigt spända när vi bestämmer oss för om vi ska köpa i den här butiken.

I den här artikeln kommer jag att gå igenom de viktigaste nycklarna till Romwe-butikens tillförlitlighet och en sammanfattning av de positiva och negativa punkterna hos de personer som har beställt från Romwe och har uttryckt sin åsikt efter köpet i olika opinionswebb portaler.

Åsikter om Romwe

Alla användare vi kan hitta på Internet uttrycker i princip en liknande åsikt om de goda aspekterna av Romwe och de dåliga. I den här listan bryter jag ner en efter en de viktigaste nycklarna om Romwe:

 • Romwe åsikter om moms och tullar

  Det fantastiska med Romwe är att det har uppdaterats för europeiska länder och det är de som tar in moms på de produkter de säljer, vilket gör att européer inte själva måste deklarera moms.

  När det kommer till tullen är ingen skonad, och när du köper på Romwe har du samma risk som på andra webbplatser vid köp att din beställning behålls i tullen eftersom det är något helt slumpmässigt.

 • Romwe åsikter om inlämningar

  Romwe-användare säger att de i allmänhet är nöjda med försändelserna. Det är många som har köpt flera gånger och alltid fått sin leverans i tid och korrekt. Men även vissa personer indikerar att beställningen inte har kommit och andra att spårningen av beställningen inte fungerade och hade slutat, även om det faktum att spårningen inte uppdateras är något som händer med många andra plattformar som SHEIN och beställningen alltid anländer .

  Om din beställning inte kommer hem till dig och det har gått mer än 20 dagar kan du kontakta Romwes kundtjänst. Jag förklarar de sätt som finns att kontakta Romwe på den här artikeln här.

 • Romwe åsikter om avkastning

  Returer från Romwe är möjliga och kan göras enkelt, men vi upptäckte att ankomstperioden för paketet till Romwe och återbetalningen av pengarna kan ta ganska lång tid eftersom lagret vanligtvis ligger ganska långt från de länder där användare de köper.

  Å andra sidan, till skillnad från andra butiker, debiterar Romwe även returen och denna retur dras av från priset på beställningen du har returnerat, så det finns ingen sådan fördel.

 • Romwe åsikter om kvaliteten på kläder

  Kvaliteten på Romwes kläder är lika med kvaliteten på kläderna som vi kan hitta i traditionella butiker som Zara, Berskha eller andra ungdomsklädesbutiker. I de tusentals recensionerna av Romwe-kläder på YouTube kan du se att denna kvalitet är verklig. Men det är alltid viktigt att se över produktens kvalitet före köp i de åsikter som användarna ger om produkten precis under plagget på Romwe-webbplatsen.

 • Romwe åsikter om olika kläder

  Mångfalden av kläder och stilar på Romwe, till skillnad från andra modebutiker, kännetecknas av en större mängd ungdomliga kläder och fräscha stilar som representeras av kläder av hög kvalitet och små storlekar som gör butiken mer till en del av sin egen att köpa till understora tonåringar.

  Detta är utan tvekan en negativ poäng för Romwe eftersom det begränsar publiken, och det är troligt att det i ditt fall, som i mitt, inte finns någon storlek för dig i Romwe. Du kan dock alltid veta om storleken passar dig eller inte eftersom Romwe anger måtten för varje storlek och det är ett mycket stort pluspoäng för denna modebutik online.

 • Romwe åsikter om användbarheten av webben

  Alla användare tycker att webbplatsen är väldigt lätt att använda och att vi enkelt kan lägga den på det språk vi vill och i den valuta vi vill ha via toppmenyn.

  Det är en mycket enkel webbplats med vilken det är enkelt och bekvämt att köpa och den är visuellt trevlig och lätt att navigera på.

Är Romwe pålitlig?

Romwe är en pålitlig webbutik där köp inte innebär nästan några juridiska problem, detta återspeglas framför allt i att momsinbetalningen redan är inkluderad, så vi behöver inte göra något när beställningen kommer till vår hus.

Det finns bara risk för att beställningen kommer att behållas i tullen, men det är en fara som liknar resten av webben där vi köper som kommer från utanför vårt land, så i denna mening bör vi inte vara rädda, eftersom Om de slutar eller inte är vår begäran verkligen slumpmässigt.

Plattformen är säker och har SSL-kryptering så att din data kommer att resa säkert när du gör din betalning. Men som på vilken webbplats som helst rekommenderar jag att du betalar via ett Shopping Card, vilket är ett virtuellt kort som inte existerar fysiskt och som erbjuds av vissa banker. Vi kan ladda om det här kortet genom att spendera pengar från våra bankkonton och om kortet förblir offentligt skulle det inte vara några problem eftersom det här kortet alltid måste vara tomt utom när vi går för att göra ett köp, då skulle vi ladda det.

Kvalitén på kläderna är riktigt bra kvalitet för pengarna vi betalar på beställningen. Det påminner mycket om kvaliteten på SHEIN. Plaggen är riktigt vackra och kan passera för plagg av högre kvalitet.

Jag rekommenderar för större säkerhet att vara uppmärksam på spårningen av beställningarna och att inte bli spänd om spårningen fryser och inte går framåt. Efter tjugo dagar, kontakta dem och de kommer att återbetala dina pengar eller ge dig en lösning.

Återbetalningar på Romwe är lite mödosamma och det rekommenderas inte att göra återbetalningar eftersom det är tidskrävande och väldigt tråkigt. Även om Romwe returer är enkla, och du kan lära dig hur de görs genom att läsa detta artikel härifrån.

Innan du köper från Romwe rekommenderas det starkt att du vet hur Romwe-storlekar fungerar om du inte vill göra ett misstag och så småningom måste göra en dyr retur.

Men du kan också lära dig mer om andra nätbutiker och hur du köper billigt och billigt i artiklarna på den här bloggen som jag hoppas kommer att hjälpa dig mycket.