change blog language
justfab returnerar

Hur du gör avkastning på JustFab och får tillbaka dina pengar [Easy] 2022

JustFab skor och/eller kläder passar dig inte och vill lämna tillbaka dem? Att returnera din beställning till JustFab är väldigt enkelt om du följer stegen i den här artikeln.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Om din JustFab-beställning inte passar dig bra efter att du fått hem den och provat den, är det dags att göra en retur hos JustFab utan att vänta längre så att du inte missar returen deadline.

Lyckligtvis har JustFab-returer en liknande procedur i alla länder där denna onlinebutik är verksam. Processen är enkel men du måste vara försiktig för att få din återbetalning.

Tips för att göra JustFab-returer

Innan du börjar arbeta med att återvända JustFab kom ihåg dessa mycket viktiga tips för att undvika problem med dem:

  • Kontrollera att du är i returperioden: du har högst 14 kalenderdagar från det att du gjorde beställningen på JustFab för att begära retur från dess webbplats.

  • Bestämma om du vill byta eller returnera: du kan välja att byta dina varor mot andra istället för att göra din retur. Det är inte många butiker som erbjuder byte men JustFab gör det och du kan begära andra varor när du gör din retur.

  • Bestämma hur du vill ha återbetalningen: JustFab ger dig ett val om du vill ha hela återbetalningen till ditt konto eller om du vill att pengarna ska vara en del av ditt saldo i JustFab-butiken för att kunna använda den igen.

  • Du kommer att förlora dina lojalitetspoäng: du måste komma ihåg att när du gör en beställning får du lojalitetspoäng som är en rabatt för dig vid framtida köp, men när du returnerar din beställning de poäng som motsvarar varor du returnerar kommer att försvinna från din poängsumma.

  • Ta hand om JustFabs produkt: Om JustFab-returer måste du veta att det här företaget är svårt att tillfredsställa. Därför rekommenderas att produkten aldrig blir smutsig. Det vill säga, du måste ta hand om den och leverera den som om den aldrig hade tagits ur förpackningen, för annars kommer de inte att återbetala dina pengar.

Steg för att göra JustFab-retur

Att göra en retur i JustFab är inte så enkelt som att komma åt din användare, besöka din beställningssektion och klicka på en knapp som indikerar "Returnera", skriva ut en dekal, klistra den och skicka den .

I fallet med JustFab behöver vi förhandstillstånd från dem. Därför måste du gå till JustFabs webbplats och kontakta dem. Denna kontakt kan göras via telefon, chatt eller kontaktformulär.

Det enklaste sättet att gå vidare är att börja med att kontakta dem med hjälp av kontaktformuläret på JustFabs webbplats.

Du måste välja "Returner" som ämne och fylla i formuläret som anger ditt beställningsnummer. Du måste också lägga till i texten i meddelandet om du vill göra en ändring eller returnera och vilka produkter du vill returnera eller för vilka produkter du vill ändra dem.

Sedan kommer de att svara på e-postmeddelandet som du har angett i formuläret med en etikett som du måste skriva ut.

Packa produkten intakt i lådan som om den aldrig hade öppnats. Klistra fast etiketten du tryckt på utsidan av förpackningen, som ska vara väl försluten med tejp.

Slutligen måste du ta paketet till ett utlämningsställe hos företaget som JustFab har angett för dig via e-post. Normalt kommer det att vara en Mondial Relay Pack Point, men det kan vara en ParcelShop eller DPD.

Oavsett var du lämnar den kommer leveranspersonen att hämta den och leverera den till JustFab. När den kommer kommer du att kunna få dina pengar, eller så skickar de dina nya produkter om du begär en ändring.

Om du däremot inte gillar JustFab rekommenderar jag att du letar efter alternativ till denna webbutik. För att köpa billiga skor kan du besöka min artikel om alternativ till JustFab.