change blog language
hoe annuleer je justfab

Hoe kan ik mijn JustFab-account annuleren [2022]

Als je wilt weten hoe je je VIP-account op JustFab opzegt en er geen kosten meer in rekening worden gebracht, vertel ik je in dit artikel hoe je je account opzegt zonder enige bijkomende schade te lijden.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Zoals ik in het vorige artikel heb uitgelegd over hoe te kopen op JustFab deze taak is tot op zekere hoogte eenvoudig, en uiteindelijk wordt JustFab aan ons gepresenteerd als een zeer eenvoudige optie om echt goedkoop te kopen en het is moeilijk voor ons om niet te kopen.

Ten slotte kan het zijn dat we zonder het te beseffen en omdat we de kleine lettertjes van JustFab niet hebben gelezen, een maandelijkse toeslag op onze rekening hebben die eigenlijk hoger is dan wat we wilden betalen, vooral als we dat niet zijn een persoon die alle maanden koopt en we wilden alleen een paar schoenen voor 10 euro, dit kan echt onaangenaam zijn.

Ik stond op het punt om ook te kopen en zo'n lage prijs leek zo raar dat ik de kleine lettertjes las. In dit artikel vertel ik je hoe je je JustFab-account opzegt zodat je deze kosten niet meer in rekening brengt.

Waarom JustFab rekent me per maand

Als je je afvraagt ​​waarom JustFab je per maand in rekening brengt, dan komt dat omdat wanneer je je registreert op de JustFab-website om je eerste schoenen te kopen voor 10 of 15 euro als eerste aankoopaanbieding, je de aankoopvoorwaarden accepteert , dat wil zeggen dat u zich abonneert op JustFab VIP, wat betekent dat u elke maand de kosten in rekening wordt gebracht, zelfs als u niet koopt.

Dit bedrag blijft als saldo voor JustFab, zodat u uw aankopen elke maand in de winkel kunt doen en het is niet-restitueerbaar, zelfs niet als u met Paypal betaalt.

Voordat u uw abonnement op JustFab VIP opzegt, kunt u dat saldo besteden aan aankopen als u zich in de maand bevindt waarin dit geld in rekening is gebracht, anders worden de maandelijkse kosten opnieuw in rekening gebracht.

Een andere reden waarom er een maandelijks bedrag in rekening wordt gebracht, is dat u van de 1e tot de 5e van de maand de abonnementsmaand JustFab VIP niet hebt overgeslagen en op de 6e wordt deze vergoeding in rekening gebracht.

Hoe u uw JustFab-account kunt annuleren

Om ons JustFab-abonnement op te zeggen is er geen knop 'Account verwijderen'. U moet hiervoor contact opnemen met de klantenservice van JustFab. uw website en vraag hen om uw account te annuleren en het geld van uw vergoeding terug te storten op uw bankrekening en hen duidelijk te maken dat u niet wilt dat het saldo op uw JustFab-account blijft staan ​​of op een andere manier wordt terugbetaald.

Om het geld te verkrijgen van de vergoedingen die u op JustFab heeft betaald. Als u met een kaart heeft betaald, moet u uw bank informeren dat u niet toestaat dat JutFab u meer in rekening brengt. Maar ze zullen uw geld niet terugbetalen aan uw bank, JustFab of Paypal en dit komt omdat JustFab VIP als een service is en niet als een productaankoop of dat is hoe het in de details van JustFab wordt weergegeven.

Omdat het een abonnement is dat als aankoopdatum wordt genomen toen u het eerste abonnement maakte, kunt u alleen de eerste 1 dagen na het starten van uw JustFab VIP-abonnement restitutie van de kosten aanvragen

Hoe te claimen op JustFab

Om een klacht in te dienen over JustFab zult u hoogstwaarschijnlijk niet in staat zijn, en dat komt omdat JustFab u correct vertelt wat u betaalt. In de details van het JustFab-aankoopbeleid is het volledig gedetailleerd, en daarom is het moeilijk voor u om bewijs te hebben dat u bent misleid.

Daarom kunt u het beste uw vergoeding die u die maand heeft betaald in de winkel uitgeven en onmiddellijk verzoeken om uw account te annuleren en de annulering van het abonnement in Paypal of de annulering van het ontvangen van kosten op uw bank aanvragen . Op deze manier wordt het voor u minder ingewikkeld om deze procedure te beheren waarbij uw JustFab-account moet worden opgezegd.

Nu je zeker een hekel hebt aan JustFab, wil ik je vertellen dat er andere winkels zijn waar je goedkope schoenen kunt kopen zonder abonnementen of angst. Daarom raad ik je aan om verder te lezen in mijn artikel over alternatieven voor JustFab waar je verschillende winkels zult vinden die dezelfde functie zullen vervullen als Justfab.