change blog language
hm rabattkod

Var kan du få H&M-rabatter för att handla nästan GRATIS [2022]

Hitta alla H&M rabattkoder! Om du är intresserad av att köpa till ett lägre pris i onlinebutiken och i H&M fysiska butiker, här kan du ta reda på vad alla typer av H&M-rabatter är och var du kan få dem.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Om du är trött på tusentals webbsidor som erbjuder H&M rabattkoder och att senare när du ska prova dem att köpa online i H&M onlinebutik fungerar de inte och du måste göra ditt köp till samma pris, du har tur, för i jag kommer att ge dig alla sätt som finns för att hitta H&M rabatter som verkligen fungerar eftersom de är helt föreskrivna av H&M och jag kommer att berätta hur för att få dem på sin webbplats, i butik fysiskt eller till och med på andra sätt som H&M samarbetar med.

Varför få en rabatt från H&M?

Det är uppenbart att vi alla vill köpa billigare, men när det gäller H&M är detta inte en lågprisbutik som Primark, men den är inte så dyr som Zara, och den innehåller till och med många fler rabatter än den senare. H&M bygger på det mest möjliga mode med en blandning av trender, men alltid funktionellt, det inkluderar kläder för kvinnor, män, pojkar och flickor samt hemmakläder.

Om en skjorta kan ha ett pris mellan 19,99 och 29,99 euro kan det redan nu spara oss jacken på fem euro att få en rabatt på 15%. Jag har till och med många H&M-rabatter som är kumulativa med de andra befintliga, så att vi kan få en ännu större rabatt.

Hur är H&M-rabatten?

Innan du börjar namnge de olika H&M-rabatterna som finns internationellt, bör du veta att det finns flera typer av rabatter som du kan använda i din fysiska butik och din onlinebutik.

- Rabatter via kod : det är en följd av siffror och bokstäver som H&M kan ge oss i form av en fysisk kupong eller via e-post och som vi kan använda både på webben och fysiskt ange denna numrering när vi gör ett köp. H&M-rabattkoderna är minst tillgängliga.

- Rabatter via webben : H&M-rabatter via webben används mest av H&M eftersom de inte kan överföras och kan inte överföras från person till person som koder. Detta är fallet med H&M-rabatter för födelsedagar där du har tillgång till din H&M-användarprofil som du endast kan använda i din användare för att göra ditt köp med rabatt.

H&M-medlemstyper

Hur länge du är medlem i H&M beror på hur stora rabatter du har och fördelar som gratis fraktkostnader. Genom att registrera dig på deras H&M-webbplats eller mobil APP blir du H&M-medlem . Härifrån kommer varje euro du spenderar på H&M att vara lika med 1 poäng som kommer att ackumuleras i din profil och du kommer att ändra medlemskapstiden från grundläggande till plus eftersom du har fler poäng. Inom ett år efter att du blivit H & M-medlem kommer dina poäng att nollställas och processen börjar igen.

De typer av H&M-medlemmar som finns med avseende på de poäng du har är de som vi kommer att se nedan:

- Grundmedlem upp till 300 poäng : om du är basmedlem, det vill säga att du ännu inte har nått 300 poäng, eller vad är detsamma, 300 euro i köp, får du rabatter men inte lika stora som de av en plusmedlem, och du måste uppnå ett minimum av 20 euro för inköp för att få gratis fraktkostnader i onlinebutiken.

- Plusmedlem från 300 poäng : att vara en plusmedlem som redan har 300 poäng har fördelar som större rabatter och gratis fraktkostnader vid köp från onlinebutiken. Förutom exklusiva upplevelser och andra överraskningserbjudanden.

H&M diskonteringsräntor

Tiden har kommit att lära känna vilka typer av H&M-rabatt som i denna butik, som i många andra, inte är få, men det är väldigt svårt att känna till dem alla eftersom varje butik har sina egna regler, och de är utspridda i nätverket. Lyckligtvis ger jag dig denna tillförlitliga information i första steg så att du vet allt som finns och lämnar tvivel om att köpa mycket billigt. Vilka är H&M-rabatterna??

 1. Kod H & M-rabatt för återvinning

  Om du vill ha 5 euro rabatt för varje 30 € köp du gör på H&M måste du ta med minst en påse med begagnade kläder till butiken. De ger dig din kod som du kan använda både i onlinebutiken och i den fysiska butiken. Du har en gräns på två påsar per dag att bära.

 2. H&M rabatt för födelsedagar

  Om du har födelsedag och registrerat dig på H&M: s webbplats får du 25% rabatt som är tillgängligt när du loggar in till din användare i H&M onlinebutik och byter din rabatt på ditt köp för köp av en enda plagg. Denna rabatt gäller för H&M Basic-medlemmar och PLUS-medlemmar.

 3. H&M rabattkoder från partners

  Dessutom tenderar H&M att samarbeta med andra externa företag som tidningar eller apparater för att erbjuda rabatter till sina köpare som kan lösas in på nätet och i den fysiska butiken.

 4. H&M tillfällig rabatt

  Ibland behandlar H&M sina kunder med överraskande rabatter såsom rabatter på 10% på det totala köpet utan någon uppenbar anledning för normala medlemmar och 15% för H&M PLUS-medlemmar. Det finns också andra rabatter som H&M kan erbjuda som en överraskning på din webbplats och i dess fysiska butiker, men dessa är inte förutsägbara.

 5. H&M rabatt på försäljning

  Under H & M-försäljningsperioden beviljas 10% extra rabatt på inköp av ett enda rabatterat plagg för basanvändare, så skandalpriser kan uppnås. För plusmedlemmar blir denna rabatt 15%.

 6. H&M rabattkoder för att vara medlem

  För att vara medlem i H&M, vilket innebär att du registrerar dig på deras hemsida eller registrerar dig som medlem i deras fysiska butiker, kommer du att få en rabattkupong på 10% som du bara kan njuta av en gång genom att spendera den i onlinebutiken eller i H&M fysiska butik. Endast tillgängligt i 15 dagar från det att du registrerar dig som medlem.

 7. H&M-rabatter får poäng

  Du kan få rabatter på dina inköp genom att få rabatter från H&M. Dessa poäng erhålls enkelt, för varje euro du spenderar på H&M-inköp får du en poäng. Var 150: e poäng ger dig 4 euro rabatt för ditt köp utan minimivärde. Gäller både vanliga och plusmedlemmar.

 8. H&M rabatt på medlemsplagg

  Om du är medlem i H&M, det vill säga att du är registrerad på deras hemsida, finns det perioder då H&M erbjuder utvalda medlemskläder , som är billigare plagg endast för H&M-medlemmar, och att om om du inte är registrerad kommer kläderna att vara samma försäljningspris för allmänheten. Detta är inte aktivt under försäljningsperioden.

 9. H&M rabattkoder på internetsidor

  Det finns webbplatser som ger H&M-rabatter. Men det här är bara webbplatser som samlar in koder som finns i andra media som jag redan har nämnt ovan. Denna information hjälper dig dock om du vill hitta H&M rabattkuponger på webben.


Som du kan se finns det många och varierande H&M-rabatter som vi kan ha för att köpa mycket billigare. Men det bästa är att om du gillade den här artikeln kommer du att kunna hitta många andra som hjälper dig att köpa billigt, sälja mode och tjäna pengar, men framför allt för att uppnå dina ekonomiska mål, fortsätt läsa resten av bloggen för att känna till många mer hemliga knep!