Hoe Express Shipping werkt bij SHEIN en hoe u het gratis kunt krijgen [2023]

Wil je dat je SHEIN-bestelling drie keer sneller dan normaal bij je voor de deur staat om te genieten van alles wat je hebt gekocht? Het is tijd voor u om erachter te komen hoe u Express Shipping van SHEIN kunt krijgen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.
express levering shein

Als het gaat om het online plaatsen van een bestelling, willen we altijd dat deze zo snel mogelijk bij ons thuis aankomt, maar zelfs sommige online winkels in ons eigen land hebben de neiging niet erg snel te zijn in verzending.

Dit is niet het geval met SHEIN, dat ons echt snelle verzendingen biedt, zoals het geval is met expreslevering, waarover ik u vandaag alle details ga vertellen.

Wat is SHEIN express levering

De SHEIN expresbezorging is een type bezorging die de levertijd van bestellingen aan huis verkort in vergelijking met standaard bezorging, wat het normale bezorgingstype is waarmee alle SHEIN-bestellingen worden verzonden. SHEIN.

Normaal gesproken duurt SHEIN standaard verzending tussen de 7 en 20 dagen, maar express verzending halveert de verzendtijd.

SHEIN Express Verzending vs SHEIN Standaard Verzending

SHEIN expresverzending is sneller dan standaardverzending, maar wat de meeste nieuwe SHEIN-klanten niet weten, is dat bestellingen met standaardverzending meestal ongeveer 3 dagen voor de aangegeven leverdatum aankomen.

Dit betekent dat SHEIN-bestellingen met standaard verzending meestal vroeg en niet te laat zijn.

Daarom kiezen de meeste mensen nooit voor expresverzending in hun bestelling en besluiten ze te wachten tot de standaardverzending arriveert en hier is het belangrijk om zo snel mogelijk te bestellen, ook omdat de artikelen de neiging hebben snel uitverkocht te raken.

SHEIN expresbezorging belastingen en douane

Belastingen en douane zijn iets waar we op moeten letten als we iets gaan kopen. Voordat u twijfelt of uw SHEIN-bestelling bij de douane kan worden tegengehouden voor een expreslevering of dat u meer belasting moet betalen, moet u weten dat er bij een expreslevering dezelfde belastingen zijn als bij een standaardlevering en dat het heeft ook dezelfde kans om bij de douane te worden tegengehouden als een standaard verzendopdracht.

Op deze manier is er geen gevaar bij het gebruik van SHEIN express levering bij het plaatsen van uw bestelling. Maar u kunt alle details met betrekking tot belastingen en douane op elke SHEIN-zending vinden lees hier hoe de douane van SHEIN werkt.

Hoe ontvang ik SHEIN express verzending

Als u wilt dat uw zending gratis expresverzending bij SHEIN heeft, moet u weten dat er enkele dagen per week zijn waarop SHEIN gratis verzending aanbiedt.

Het is echter niet mogelijk om de gratis SHEIN expresverzending te krijgen, aangezien de gratis verzending aangeboden door SHEIN de standaard verzending is waarvoor u tussen de 7 en 15 werkdagen moet wachten om uw thuis bestellen.

Maar als u geïnteresseerd bent in gratis SHEIN expresverzending, dan moet u genoegen nemen met standaard verzending in welk land u ook winkelt.

Gratis verzending is op zondag en dinsdag voor minimaal 9,99 of 19,99 euro. Normaal gesproken waarschuwt SHEIN meestal, maar in veel gevallen niet, dus u moet proberen te zien of de verzending gratis is.

Kosten van SHEIN Express Shipping in mijn land

De expresverzendingskosten van SHEIN liggen rond de 20 tot 40 euro, dus het is echt een erg dure verzending om de bestelling maar een paar keer eerder te ontvangen dan bij standaardverzending.

Er zijn ook landen waar SHEIN Express Shipping niet bestaat omdat standaard verzending al snel genoeg is. Als algemene regel bestaat expresverzending meestal niet, maar u moet dit controleren in de verzendspecificaties in uw land op de SHEIN-website.

Ten slotte raad ik u aan om standaard verzending op SHEIN te selecteren en uw bestelling zo snel mogelijk te plaatsen om uw bestelling sneller te ontvangen.