change blog language
dressinn geeft terug

Hoe u kunt retourneren bij Dressinn en uw geld terugkrijgt [2022]

Als u online koopt, moet u weten hoe retourzendingen werken, aangezien ze deel uitmaken van het aankoopproces. Dressinn begrijpt dit en maakt het u gemakkelijk om te winkelen met de gemoedsrust dat u uw bestelling indien nodig kunt retourneren. Het proces is eenvoudig en snel, dus in dit artikel geef ik je de gedetailleerde stappen om je geld terug te krijgen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Dressinn is de modewinkel van de Tradeinn-groep. Het maakt hier deel van uit, samen met andere online winkels die sport-, computer- en huishoudelijke apparatuur verkopen. Ze zijn momenteel actief in 190 landen, resulterend in meer dan 18.000 bestellingen per dag, waarvan 80% afkomstig uit de Europese Unie.

Zoals je kunt zien, is het een betrouwbaar bedrijf dat momenteel de beste merken verkoopt tegen gereduceerde prijzen voor dames en heren.

In dit artikel leg ik alles uit wat je moet weten over Dressinn retouren en hoe je je geld terug kunt krijgen.

Retourperiode bij Dressinn

Om bij Dressinn te kunnen retourneren, mag het niet 30 dagen geleden zijn dat u de bestelling thuis heeft ontvangen.

Wat kunt u teruggeven bij Dressinn

In alle winkels zijn er enkele producten die vanwege aanbiedingen en hygiëne niet kunnen worden geretourneerd. In het geval van Dressinn vinden we een vergelijkbare situatie. We kunnen niet-verzegelde cosmetica of accessoires niet retourneren.

Je kunt ook geen producten retourneren die niet defect waren tijdens de verzending en die bevlekt, gedragen of gebroken zijn door de koper.

Hoe retourneren bij Dressinn

Deze zeer eenvoudige stappen zijn wat u moet volgen om uw Dressinn terug te laten keren:

  1. Vraag uw retour aan: om het retourneren van uw bestelling in Dressinn aan te vragen is het heel eenvoudig, u hoeft alleen maar naar uw gebruikersaccount te gaan en uw bestellingen te bezoeken om op te klikken. Retourbestelling" en voer uw retour op deze manier uit.

    Selecteer de producten van de bestelling die je wilt retourneren en geef de reden van retour aan.

  2. Plaats de producten in het pakket: plaats de artikelen schoon, ongebruikt en precies zoals ze zijn aangekomen in het pakket, beschermd door de verpakking waarin het is aangekomen.

  3. Uw pakket verzenden: wanneer u de verzending aanvraagt, sturen zij u een label voor de verzending van het pakket. Print dit retourlabel en plak het op de buitenkant van je pakket.

  4. Uw pakket verzenden: stuur de bestelling naar het verzendadres van het bedrijf op het etiket.

Vergeet niet om het verzendbewijs te bewaren, voor het geval uw bestelling in het magazijn aankomt en Dressinn deze niet herkent, waarna ze uw bestelling zonder problemen kunnen vinden wanneer u contact met hen opneemt.

Terugbetaling bij Dressinn

Retourzendingen voor beschadigde, defecte of onjuiste producten worden gratis verzonden.

Maar de retourzendingen in Dressin waarvan de reden is dat u het product zelf niet leuk vindt, zijn niet gratis en over het algemeen moet u ongeveer 5 tot 8 euro betalen om uw retourzending te doen.

Als u echter uw bestelling plaatst en betaalt met Paypal, kunt u later gebruikmaken van hun gratis retouractie.

Over het algemeen zijn kledingzendingen niet defect of onjuist, dus als u gratis wilt retourneren, moet u Paypal-betaling gebruiken.

Hoe u geld terugkrijgt voor uw retour bij Dressinn

U krijgt alleen een terugbetaling voor uw retour in Dressinn als de verzending van uw retour correct is. U moet wachten tot de bestelling bij de Dressinn-faciliteiten is aangekomen en zij deze beoordelen zodat zij overgaan tot het uitvoeren van de terugbetaling van het geld dat tussen de 3 en 7 dagen zal duren om u te bereiken als u met een kaart heeft betaald of binnen 48 uur als u heeft gekocht uw bestelling met Paypal .

Het geld komt terecht op het middel waarmee u heeft betaald, of het nu een creditcard is, waarmee het op de bankrekening van uw kaart of uw Paypal-account terechtkomt.

Als uw bestelling een geschenk is, wordt het geld overgemaakt naar de bankrekening of Paypal van de persoon die u het geschenk heeft gegeven.

Het kan tot 15 dagen duren voordat Dressinn uw bestelling heeft beoordeeld, dus u moet niet alleen de nodige tijd wachten vanaf het moment dat de terugbetaling is uitgevoerd totdat het geld op uw rekening staat, maar er is ook een tijd voor inspectie van de bestelling van deze 15 dagen en de tijd die nodig is voordat de bestelling bij uw vestiging aankomt. Hoewel deze termijnen korter kunnen zijn, zijn deze limieten ook vastgesteld als maxima.

Hoe maak je een verandering in Dressinn

Als je bestelling niet bevalt en je wilt ruilen voor een ander product van dezelfde maat in een andere maat, moet je opnieuw een bestelling plaatsen en degene die is aangekomen retourneren. Daarom is er geen echte manier om uw producten in Dressin te veranderen.

Dit gebeurt op dezelfde manier in andere online winkels, omdat het opnieuw kopen van het product een flexibelere en eenvoudigere manier is dan retourneren.

Als je meer wilt weten over Dresinn en andere online winkels, vind je meer interessante inhoud op deze blog.